Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Στην Εργατική Πρωτομαγιά θα είμαστε στους δρόμους: 10.30πμ στο Μουσείο

 
Έξι χρόνια μετά το ξέσπασμα του παγκόσμιου κραχ με την κατάρρευση της Λήμαν Μπράδερς, η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει την καπιταλιστική κρίση να μαίνεται. Όλοι οι ασκοί της κρίσης παραμένουν ανοιχτοί προκαλώντας θύελλες και κοινωνική καταστροφή.

Όμως η αντίσταση, η εξέγερση, η περηφάνια και η αξιοπρέπεια της εργατικής τάξης και των καταπιεσμένων σε όλο τον κόσμο είναι εδώ! Από τη Βοσνία της συντριβής του εθνικισμού και του θρησκευτικού μίσους, μέχρι την Ουκρανία, ζωντανό σύμβολο της αποτυχίας που αποτελεί για τον παγκόσμιο καπιταλισμό η προσπάθεια ενσωμάτωσης σε αυτόν, των χωρών της Ανατολικής Ευρώπης μετά τις καταρρεύσεις 1989-91, και από τη Νότια Ευρώπη και την Τουρκία, της αποτυχίας των success story και των πολύμορφων εργατικών αγώνων, μέχρι την Λατινική Αμερική των εξεγέρσεων των κολασμένων, η εργατική τάξη φωνάζει πως δε θέλει να πληρώσει άλλο με αίμα την παρακμή του καπιταλισμού, απονομιμοποιεί κυβερνήσεις και δημιουργεί συνθήκες ανατροπής του αστικού κοινοβουλευτισμού.

Συντονισμένη με αυτό το διεθνή στρόβιλο αγώνων και εξεγέρσεων, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η εργατική τάξη στην Ελλάδα, ευρύτερα οι εργαζόμενοι και οι καταπιεσμένοι, επιχείρησαν ή και κατάφεραν να κάνουν στην άκρη τη συνδικαλιστική γραφειοκρατία τους. Πολιτικοποίησαν πολύ γρήγορα τους αγώνες, στρεφόμενοι συνολικά ενάντια στις κυβερνήσεις της τρόικας και του κεφαλαίου, Για αυτό και η λογική της πάλης για γενική πολιτική απεργία διαρκείας, έβρισκε και βρίσκει όλο και περισσότερο εύφορο έδαφος να ανθίσει, ως άμεση αναγκαιότητα των καιρών μας, ως διαδικασία-τομή στην ίδια την πορεία της επαναστατικής πάλης της ίδιας της εργατικής τάξης. Αυτές τις εμπειρίες της τάξης, τον επαναστατικό χαρακτήρα που έχει η ίδια η εποχή μας, είναι που προσπαθεί να ξεγελάσει η αστική τάξη και το πολιτικό της προσωπικό, με τα πλεονάσματα και τις εξόδους στις αγορές.

Το καπιταλιστικό τέρας τη στιγμή που είναι περισσότερο παρά ποτέ λαβωμένο, γίνεται και πολύ επικίνδυνο. Για αυτό επιστρατεύει από τους υπονόμους της αστικής ιδεολογίας και πολιτικής, το φασιστικό και ναζιστικό δηλητήριο, σε όλη την Ευρώπη, για να ανασχέσει την επιστροφή του επαναστατικού στροβίλου στην ίδια την Ε.Ε., μετά το ξεκίνημα του από την Αθήνα εκείνο το Δεκέμβρη του 2008. Μάταια όμως.

Η Πρωτομαγιά του 2014, δίνει το μήνυμα σε κάθε εργαζόμενο, σε κάθε γωνιά του κόσμου, πως μόνο η εργατική τάξη, μπορεί να σώσει τον εαυτό της και την κοινωνία από την καταστροφή και την ανθρωπιστική κρίση. Πως μπορεί μέσα στην επαναστατική πράξη της να ενοποιεί το παρόν της με το τιμημένο παρελθόν της, με το Σικάγο της πάλης για μια άλλη κοινωνία, όπου ο εργάτης θα μπορεί να σκέφτεται και να δημιουργεί, ενάντια στην αλλοτρίωση της εργασίας, αλλάζοντας τελικά τη διάρκειά και το περιεχόμενό της, με τους εκτελεσμένους της Καισαριανής, που 70 χρόνια μετά ανοίγουν ορίζοντες για την αντιφασιστική πάλη και τη λευτεριά από την εκμετάλλευση.

Η Πρωτομαγιά του 2014, πρέπει να μετατραπεί σε παγκόσμια ημέρα διεθνιστικής αλληλεγγύης στην εξεγερμένη εργατική τάξη της Ανατολικής Ουκρανίας που μάχεται ενάντια στους Ναζί του Κιέβου και στους Αμερικάνους κι Ευρωπαίους Ιμπεριαλιστές. Τον δρόμο της επαναστατικής πάλης πρέπει να ακολουθήσουν όλοι οι προλετάριοι, όπου γης, μακριά από τους δηλητηριώδεις εθνικισμούς, τον Ιμπεριαλισμό, τον φασισμό. Αυτό είναι το μήνυμα της φετινής Πρωτομαγιάς.

Μόνο η εργατική τάξη ξέρει, μέσα από τη δουλειά της, και γνωρίζοντας τις ανάγκες της, πως μπορεί να υπάρξει μια εργατική επαναστατική κυβέρνηση, στην πάλη για την εργατική εξουσία, που θα αναδιοργανώσει μαζί με τα αδέρφια της διεθνώς, την κοινωνία. Με τη στήριξη από όλα τα λαϊκά στρώματα και τα όργανα αυτοοργάνωσης και πάλης της τάξης, για την επαναστατική ρήξη των δεσμών με την Ε.Ε. Για την ανατροπή της κυβέρνησης, για τη συντριβή των φασιστών και την οργάνωση εργατικών πολιτοφυλακών. Για τη διαγραφή όλου του χρέους, και την απαλλοτρίωση των τραπεζών και όλων των στρατηγικών τομέων της οικονομίας, χωρίς αποζημίωση, κάτω από εργατικό έλεγχο.

Με μια διεθνιστική κοινή πάλη με όλους τους ευρωπαίους εργαζόμενους, άνεργους, μετανάστες, και όλα τα θύματα της καπιταλιστικής σκλαβιάς, για την οικοδόμηση των Ενωμένων Σοσιαλιστικών Πολιτειών της Ευρώπης.

Πανελλαδικά αλλά και στην περιοχή των Πετραλώνων και του Κουκακίου έχουν ξεκινήσει οι προεκλογικές επεμβάσεις του ΕΕΚ.

Με αφισοκολλήσεις, μοιράσματα της εκλογικής τετρασέλιδης προκήρυξης, εκδηλώσεις και βέβαια συνομιλίες με εργαζόμενους και άνεργους στις γειτονιές και σε νευραλγικούς εργατικούς χώρους, το ΕΕΚ δίνει τη μάχη των ευρωεκλογών με σκοπό να δωθεί γροθιά στο χρεοκοπημένο σύστημα του κεφάλαιου.

Εξάλλου πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκαν τα ονόματα του Ευρωψηφοδελτίου που κατάρτισε το ΕΕΚ: http://eek.gr/index.php/politics/2572-anakoinosi-psifodeltio-tou-eek-gia-tis-evroekloges-2014.

Διαβάστε την εκλογική τετράσελιδη προκήρυξη: http://eek.gr/index.php/politics/2536-evroekloges-2014-me-to-eek-na-dosoume-grothia-sto-xreokopimeno-systima-tou-kefalaiou

Ενημερωθείτε για τις προεκλογικές επεμβάσεις του ΕΕΚ: http://eek.gr/index.php/concerninglabor/2569-proeklogikes-epemvaseis-tou-ergatikou-epanastatikou-kommatos-gia-tin-evdomada-28-4-2-5


Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Κάθοδος του ΕΕΚ στις ευρωεκλογές.

 [...]Mακρυά από αυταπάτες για  «δημοκρατικό και προοδευτικό αναπροσανατολισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης» ή «μεταρρύθμιση της ΕΕ και των θεσμικών της οργάνων σε μια κοινωνική και δημοκρατική Ευρώπη», όπως λέει το Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς στο οποίο ο Tσίπρας είναι επικεφαλής, αγωνιζόμαστε με ένα πρόγραμμα δράσης στη βάση των εξής βασικών αξόνων:

Για την καταπολέμηση της διεθνούς τοκογλυφίας, της δικτατορίας των «αγορών», των τραπεζών και των χρηματοπιστωτικών κεφαλαίων, με την διαγραφή ΟΛΟΥ του δημόσιου χρέους που στερεί και συνθλίβει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων, και την απαλλοτρίωση των τραπεζών κάτω από εργατικό έλεγχο.


Όλα τα μέτρα «λιτότητας» και κοινωνικού κανιβαλισμού, που επιβάλλονται από την ΕΕ, την ΕΚ, το ΔΝΤ και τις καπιταλιστικές κυβερνήσεις τους θα πρέπει να διακοπούν αμέσως. Οι καπιταλιστές πρέπει να πληρώσουν για την κρίση του εκμεταλλευτικού τους συστήματος, όχι οι εκμεταλλευόμενοι! Πρέπει να αγωνιστούμε για να επαναφέρουμε τους μισθούς, τις συντάξεις και τα κοινωνικά δικαιώματα των εργαζομένων  εκεί που απαιτούν οι κοινωνικές ανάγκες, όχι για τα κέρδη των λίγων.


Ενάντια στη μαζική ανεργία, καλούμε σε αγώνα για την απαγόρευση των απολύσεων, για την κατανομή των ωρών εργασίας μεταξύ όλων των εργαζομένων. Δημόσια έργα υποδομής, τα οποία ούτως ή άλλως είναι ζωτικής σημασίας και επείγουσας ανάγκης, θα πρέπει να αναπτυχθούν για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.


Οι βαρόνοι της μεγάλης βιομηχανίας πάντα εκβιάζουν τους εργαζόμενους να αποδεχθούν περισσότερες περικοπές των μισθών και των θέσεων εργασίας διαφορετικά θα κλείσουν ή θα «αποκεντρώσουν» τα εργοστάσιά τους στο εξωτερικό· η απάντησή μας θα πρέπει να είναι η κατάληψη όλων των εργοστασίων που κλείνουν ή απολύουν μαζικά εργαζόμενους· η απαλλοτρίωσή τους, χωρίς αποζημίωση, και η επαναλειτουργία τους κάτω από εργατικό έλεγχο και εργατική διαχείριση.


Η ανακοίνωση μοιράζεται ήδη στα Πετράλωνα

Για μια αποφασιστική πάλη κατά του φασισμού, του ρατσισμού και των διακρίσεων κατά των γυναικών, το σεξουαλικό προσανατολισμό, και κατά όλων των μειονοτήτων! Για την υπεράσπιση των μεταναστών και όλων των κοινοτήτων των καταπιεσμένων! Ίσα δικαιώματα για όλους τους εργαζόμενους ανεξάρτητα από το χρώμα, την εθνοτική καταγωγή ή τη θρησκεία! Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά κινήματα πρέπει να οργανώσουν Εργατικές Πολιτοφυλακές ενάντια στις φασιστικές συμμορίες και την κρατική καταστολή.



Για τη διάλυση του αστικού κρατικού μηχανισμού καταστολής, του ΝΑΤΟ και όλων των ιμπεριαλιστικών στρατιωτικών βάσεων και συμμαχιών – πλήρης αλληλεγγύη σε όλους τους αντι-ιμπεριαλιστικούς αγώνες των καταπιεσμένων εθνών στην Αφρική, τη Μέση Ανατολή, την Ασία και τη Λατινική Αμερική!


Για όλες τις άμεσες ζωτικές ανάγκες της εργατικής τάξης και των λαϊκών μαζών, η ιαχή μας πρέπει να είναι: Κάτω όλες οι καπιταλιστικές κυβερνήσεις! Για τις εργατικές κυβερνήσεις και την εργατική εξουσία! Κάτω η Ευρωπαϊκή Ένωση των ιμπεριαλιστών! Για τις Ενωμένες Σοσιαλιστικές Πολιτείες της Ευρώπης!


Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση για την κάθοδό μας στις ευρωεκλογές εδώ: http://eek.gr/index.php/politics/2531-kathodos-toy-eek-stis-eypo-ekloges

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Τσιμπούσι στον συλλογικό χώρο για την τροφή στα Άνω Πετράλωνα την Παρασκευή 11/4.

Ο "Συλλογικός χώρος για την τροφή" έκλεισε 2 χρόνια λειτουργίας στην γειτονιά μας
και χρειάζεται την στήριξη όλων μας για να μπορούμε να συνεχίσουμε να τρώμε συλλογικά 
και να πετύχουμε μέσα από την αλληλογνωριμία, την αλληλεγγύη, την αλληλουποστήριξη και 
τον αλληλοσεβασμό αυτά που ονειρευόμαστε.

Γι' αυτό σας καλούμε την Παρασκευή 11 Απρίλη 2014 στις 9.00 μ.μ. 
Δωριέων και Ταντάλου στα Άνω Πετράλωνα (δίπλα στον ηλεκτρικό)

για ένα "τσιμπούσι ρε παιδί μου" με μεζέ, ποτό και μουσική, με  ελεύθερη οικονομική συμμετοχή.

Διαβάστε και μια μικρή παρουσίαση του χώρου 
στο μπλοκ της λαϊκής συνέλευσης κατοίκων Πετραλώνων - Θησείου - Κουκακίου 
Δύο χρόνια τα τρώμε μαζί.

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Διακύρηξη και τοποθετήσεις από τη 2η εργατική ευρωμεσογειακή συνδιάσκεψη.

[Tο EEK προτείνει στις οργανώσεις της επαναστατικής αριστεράς το παρόν κείμενο της Διακήρυξης της 2ης Εργατικής Ευρωμεσογειακής Συνδιάσκεψης ως βάση συζήτησης για τη συγκρότηση κοινού ψηφοδελτίου για τις Eυρωεκλογές.]

Κάτω τα προγράμματα κοινωνικού κανιβαλισμού της τρόικας!
Διαγραφή του χρέους! Για μια σοσιαλιστική διέξοδο από την κρίση!
Κάτω όλες οι καπιταλιστικές κυβερνήσεις! Για την εργατική εξουσία!
Κάτω η ιμπεριαλιστική Ευρωπαϊκή Ένωση – για τις Ενωμένες Σοσιαλιστικές Πολιτείες της Ευρώπης!

Εμείς, οι συμμετέχοντες στη 2η Εργατική Ευρωμεσογειακή Συνδιάσκεψη στην Αθήνα, μαχόμενοι εργάτες και κοινωνικοί αγωνιστές, εκπρόσωποι λαϊκών οργανώσεων και κοινωνικών κινημάτων, τόσο στην Ευρώπη, όσο και διεθνώς, καθώς και άλλων δυνάμεων της επαναστατικής Αριστεράς, καταγόμενων από διαφορετικές παραδόσεις, που συμμετέχουμε σε κοινωνικούς αγώνες σήμερα, καλούμε την εργατική τάξη και όλους τους καταπιεσμένους σε μια αποφασιστική αναμέτρηση με τις δυνάμεις του κεφαλαίου:

Για να νικήσουμε τα προγράμματα «λιτότητας» και κοινωνικού κανιβαλισμού που επιβλήθηκαν από την τρόικα της ΕΕ/ΕΚΤ/ΔΝΤ και όλες τις καπιταλιστικές κυβερνήσεις της Ευρώπης, προκειμένου να ανατρέψουμε τις κυβερνήσεις της τρόικας.
Για να διαγραφεί το χρέος στους διεθνείς τοκογλύφους του χρηματιστικού κεφαλαίου.
Για να σπάσουμε αποφασιστικά από την ιμπεριαλιστική Ευρωπαϊκή Ένωση, για τη σοσιαλιστική ενοποίηση της ηπείρου κάτω από εργατικές κυβερνήσεις και εργατική εξουσία, ανοίγοντας το δρόμο για μια διεθνιστική σοσιαλιστική διέξοδο από την κρίση.

"Με συγχωρείτε κύριε, απο που περνάει το τρένο για έναν καλύτερο κόσμο;"
Διαβάστε ολόκληρη τη διακύρηξη, τις τοποθετήσεις των διεθνών μας συντρόφων και δείτε όλο το πολιτικό υλικό εδώ:  http://www.eek.gr/index.php/g-articles/2500-2i-ergatiki-evromesogeiaki-syndiaskepsi

Ανακοίνωση της οργάνωσης ΕΕΚ Πετραλώνων-Κουκακίου που μοιράζεται τοπικά ενόψει της απεργίας 9 Απρίλη

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 9 ΑΠΡΙΛΗ: 10.30πμ απο Μουσείο

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΓΣΕΕ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ

Η εργοδοτική  συνδικαλιστική γραφειοκρατία της ΓΣΕΕ, αφού αποδέχθηκε όλα τα μέτρα κοινωνικής εξαθλίωσης της μνημονιακής συγκυβέρνησης, αφού έδωσε ¨γη και ύδωρ” στους εργοδότες υπογράφοντας νέα συλλογική σύμβαση εργασίας, παραχωρώντας στους εργοδότες εν λευκώ το δικαίωμα διαρκούς και εντεινόμενης εκμετάλλευσης των εργαζόμενων, προκηρύσσει άλλη μια απεργιακή λιτανεία, ενταφιασμού του μέλλοντος εργαζόμενων και νεολαίας. Άλλωστε το δικό τους μέλλον, το μέλλον των έμμισθων συνδικαλιστών είναι εξασφαλισμένο, αφού ως δώρο για την συναίνεση και την υποταγή απέναντι σε κυβέρνηση, Τρόικα και εργοδότες, έλαβαν 4,2 εκ ευρώ ως επιχορήγηση επιμόρφωσης των συνδικαλιστικών στελεχών τους.

Την ώρα δηλαδή που η κοινωνική εξαθλίωση και η κυβερνητική και εργοδοτική τρομοκρατία, αποτελούν ζοφερή καθημερινότητα για τους εργαζόμενους, οι ξεπουλημένοι συνδικαλιστές όχι μόνο υπογράφουν συμφωνία κατακρεούργησης του κόσμου της εργασίας, αλλά αμείβονται και πλουσιοπάροχα για αυτή τους την εκδούλευση.  

Πρόκειται για μια συλλογική σύμβαση εργασίας με ετήσια ισχύ, που συνοπτικά προβλέπει τα εξής :

1. Την συμφωνία μεταξύ εργοδοτών και εκπροσώπων της ΓΣΕΕ για την διατήρηση και επέκταση του μοντέλου των εξευτελιστικών μισθών, και των μεσαιωνικών συνθηκών εργασίας, που έχουν επιβληθεί στο ιδιωτικό τομέα την τελευταία τετραετία.
2. Την επιβεβαίωση του ασύδοτου δικαιώματος των εργοδοτών να συμπιέσουν τον μισθό των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα, στο ύψος του κατώτατου,-580 ευρώ- μέσω της κατάργησης των τριετιών, δηλαδή της προϋπηρεσίας, ως μέτρο καθορισμού του μισθού. 
3. Την δημιουργία ενός θεσμικού κοινωνικού και οικονομικού πλαισίου, που στοχεύει, στην βαθύτερη και εκτατικότερη εκμετάλλευση του εργατικού δυναμικού, που είτε με την μορφή του εξαθλιωμένου εργαζόμενου , είτε με την μορφή του εφεδρικού στρατού ανεργίας, θα αποτελεί έρμαιο στους σχεδιασμούς του κεφαλαίου, χωρίς κανένα εργασιακό και δημοκρατικό δικαίωμα.


Την ίδια στιγμή η ΑΔΕΔΥ είναι πλήρως ανίκανη να σηκώσει κεφάλι μπροστά στο φρεσκοψηφισμένο πολυνομοσχέδιο που θεσπίζει νέες χιλιάδες απολύσεις και προετοιμάζει ένα δεύτερο κύμα κινητικότητας στον δημόσιο τομέα. Όχι μόνο δεν μπορεί να οργανώσει τους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα αλλά αναπαράγει διαρκώς τα αδιέξοδα των 24ωρων αποτυχημένων απεργιακών κινητοποιήσεων χωρίς σχέδιο και προοπτική. Οι Ομοσπονδίες της αναπαράγουν τη λογική της κλαδικής εξαίρεσης από τις απολύσεις και την κινητικότητα, τη στιγμή που αυτές αφορούν πλέον το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων.

Πρόκειται για ένα σχεδιασμό ωστόσο, που είναι κτισμένος πάνω στα σαθρά θεμέλια της βεβαιότητας ότι ο κόσμος της εργασίας αναντίρρητα και αμαχητί, θα γίνει πιόνι στα παιχνίδια της εργοδοσίας, της κυβέρνησης  και των ξεπουλημένων συνδικαλιστών. Πρόκειται για έναν σχεδιασμό, που οι εμπνευστές του φαντασιώνονται ότι θα μπορέσουν να τον επιβάλλουν ως μονόδρομο για τους εργαζόμενους και για ολόκληρη την κοινωνία.

Ληγμένα τρόφιμα στα ράφια για τους φτωχούς. Αναξιοπρέπεια , φτώχεια και πείνα για τους ανέργους. Στρατόπεδα συγκέντρωσης και φασισμό για τους μετανάστες και για όσους αντιστέκονται στην καπιταλιστική βαρβαρότητα. Αυτά είναι τα μόνα που μπορούν να προσφέρουν, και έχουν το θράσος να τα παρουσιάζουν ως την μόνη επιλογή. Αυτά είναι τα μόνα που μπορεί να προσφέρει ένα σύστημα που στηρίζει την κυριαρχία του στην εκμετάλλευση και στην υποταγή του κόσμου της εργασίας. Και δεν αποτελούν τίποτα λιγότερο παρά το πρόγραμμα του διεθνούς κεφαλαίου για την εργατική τάξη όλης της Ευρώπης.

Απέναντι στον δικό τους μονόδρομο της κοινωνικής δυστυχίας, αντιπαραβάλλουμε τον δρόμο των συλλογικών , ανειρήνευτων αγώνων, ενάντια σε
κυβέρνηση, κράτος, αφεντικά και την εργοδοτική συνδικαλιστική γραφειοκρατία, βάζοντας στο κέντρο των κοινωνικών και πολιτικών αγώνων το δικαίωμα για ζωή με ελευθερία,  δουλειά με αξιοπρέπεια. Για μια κοινωνία όπου όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα στην υγεία, την τροφή, την στέγη θα αποτελούν αυτονόητη κοινωνική πραγματικότητα, και όχι προεκλογικό κυβερνητικό φιλοδώρημα ή χρυσοφόρο επάγγελμα διαφόρων ΜΚΟ που αποκομίζουν πακτωλό χρημάτων κάνοντας εμπόριο με την ανθρώπινη δυστυχία.

Την απεργία στις 9 Απρίλη , δεν την καλούν οι ξεπουλημένοι συνδικαλιστές. Δεν είναι δική τους απεργία. Είναι απεργία του κόσμου της εργασίας, είναι απεργία οργάνωσης κι εξέγερσης ενάντια στις συμφωνίες υποταγής των εργαζόμενων στους σχεδιασμούς κυβέρνησης, τρόικας και εργοδοτών. Είναι απεργία κοινωνικής και πολιτικής ανυπακοής απέναντι σε ένα βάρβαρο εκμεταλλευτικό σύστημα που καταργεί κάθε δικαίωμα στην ζωή και στην εργασία. Η μόνη επιλογή για τους εργαζόμενους είναι αυτή του ανεξάρτητου ταξικού αγώνα από κράτος, αφεντικά και συνδικαλιστική γραφειοκρατία.

Μόνος δρόμος νίκης, είναι αυτός της δημιουργίας Ανεξάρτητων Κέντρων Αγώνα σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε σωματείο σε κάθε γειτονιά, ως κύτταρα που θα γεννήσουν την Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας, ώστε να απαλλαγούμε οριστικά από τους δυνάστες και τους εκμεταλλευτές της ζωής και της  δουλειάς μας. Για να απαντήσουμε στην υποταγή με χειραφέτηση. Για να αντιτάξουμε απέναντι στο αδιέξοδο σκοτάδι της καπιταλιστικής βαρβαρότητας , τον ανοικτό ορίζοντα της πανανθρώπινης κοινωνικής απελευθέρωσης.


Να οργανώσουμε γενική πολιτική απεργία διαρκείας, μέχρι τη νίκη!

Να πάρουμε οι εργαζόμενοι όλη την εξουσία στα χέρια μας!


ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ-ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ

eekpetralona.blogspot.gr