Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΓΚΑΖΙ: ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ, 4μμ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΔΩΝ


Σχεδόν ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τον αντιφασιστικό ξεσηκωμό όλου του λαού, οι ναζιστές της Χ.Α., συνεχίζουν να κυκλοφορούν σαν ερπετά στους δρόμους και να τρομοκρατούν (εμπρηστικές επιθέσεις σε σπίτια μεταναστών, ξυλοδαρμοί ομόφυλων ζευγαριών κ.α.)

Με ένα ηχηρό εκλογικό αποτέλεσμα στις αποσκευές τους και με «καύσιμο» την άνοδο της ακροδεξιάς και του φασισμού σε όλη την Ευρώπη (Γαλλία, Ουγγαρία, Ουκρανία κ.ο.κ.), αλλά και το «φωτοστέφανο» του οσιομάρτυρα προσεκτικά σμιλεμένο από τα ΜΜΕ των εκδοτών/καναλαρχών και των εφοπλιστών που τους χρηματοδοτούν, παριστάνουν τους κυνηγημένους από το σύστημα.

Η αλήθεια είναι πως ακόμα και με την πλειοψηφία των βουλευτών τους στη φυλακή, ούτε οι εκλεκτικές συγγένειες με το αστικό κράτος και τους μηχανισμούς του, ούτε οι «μπαλτακοειδείς» δικτυώσεις ακόμα και με τμήματα της κυβέρνησης έχουν διακοπεί.

Παραμένουν το πιστό σκυλί του κεφαλαίου, το κρυφό χαρτί του κράτους για τις βρώμικες δουλειές, που ενισχύεται αδιάλειπτα και περιμένει την στιγμή για να ενεργοποιηθεί ενάντια στην εργατική τάξη και στο κίνημα της. Είναι η επιδεινούμενη κρίση, πάνω στο έδαφος της καπιταλιστικής παρακμής, που τους παραχωρεί αυτό τον ρόλο κι αυτή την ιδιαίτερη σχέση με τα αφεντικά και τους κρατικούς και παρακρατικούς κύκλους.

Ενώ οι ίδιοι κλαίγονται πως η αστική δημοκρατία τους διώκει, αυτή τους παραχωρεί ολόκληρες πτέρυγες φυλακών, στοιβάζοντας τις γυναίκες κρατούμενες του Κορυδαλλού, σε άθλιες συνθήκες, την μια πάνω στην άλλη. Τώρα, τους δίνει σκανδαλωδώς άδειες από την φυλακή, για να ορκιστούν στα όποια τοπικά συμβούλια έχουν εκλέξει αντιπροσώπους. Τους δίνουν την ευκαιρία για άλλη μια φιέστα, για άλλο ένα σώου ηρωοποίησης τους.

Το εργατικό και αντιφασιστικό κίνημα, χωρίς να θρέφει αυταπάτες για τους θεσμούς της αστικής δημοκρατίας, πρέπει να τους κόψει τον δρόμο και σε αυτή τη περίπτωση, εξαφανίζοντας τους από προσώπου γης σε κάθε ευκαιρία.

Καμιά ελευθερία στους εχθρούς της ελευθερίας!
Να τσακίσουμε τον φασισμό όπου τον συναντάμε!
Να τσακίσουμε το αστικό κράτος – να χτίσουμε την εξουσία των εργατικών συμβουλίων!

ΓΚΑΖΙ: ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ, 4μμ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΔΩΝ


ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: