Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Με τους "Τrollτσκιστές" για τη νίκη στην Αυτοοργανωμένη Αθλητική-Μουσική Κυριακή! 10 Νοέμβρη στις 4μμ στην Παιδική Χαρά στο Κουκάκι.

το αφισάκι της διοργανώτριας Αντίπνοιας
Η κομματική οργάνωση του ΕΕΚ Πετραλώνων αποδέχθηκε με χαρά την πρόταση-πρόκληση και στηρίζει την 'Αυτοοργανωμένη Αθλητική-Μουσική Κυριακή' που διοργανώνει το στέκι 'Αντίπνοια', κατεβάζοντας στο τουρνουά την αγέρωχη ποδοσφαιρική ομάδα "Τrοllτσκιστές".

Με τη θέρμη της φλόγας και την ταχύτητα του ανέμου, οι "Τrοllτσκιστές" φιλοδοξούν να ξεχωρίσουν στο τουρνουά και φυσικά να αποσπάσουν τη νίκη.


Ο γραμματέας της κομματικής οργάνωσης δήλωσε σε αποκλειστική συνέντευξη σήμερα, λίγες ώρες πριν το μεγάλο ματς:
"Είναι μεγάλη η πίεση που υπάρχει πριν από τέτοιου είδους παιχνίδια. Έχουμε ευθύνη απέναντι στην εργατική τάξη που αγαπάει την ομάδα, απέναντι στο Κόμμα του οποίου τα χρώματα φοράμε και τιμάμε, και πρέπει να αντιμετωπίζουμε αυτή την πίεση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο."

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στην Παιδική Χαρά του Κουκακίου και πρώτο μέλημα διοργανωτών και συμμετέχοντων είναι να επικρατήσει "η μουσική και η μπάλα στους δρόμους και στις πλατείες" και να αποκλειστούν "οι φασίστες στις τρύπες τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: