Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Έκρηξη βόμβας στα γραφεία του συνδέσμου του ΠΑΟ στα Πετράλωνα.

Πολύ ισχυρή έκρηξη βόμβας έγινε λίγο μετά τις 3 το πρωί της Παρασκευής 4/10 στα γραφεία του συνδέσμου του Παναθηναϊκού στα Πετράλωνα στη συμβολή των οδών Αλκίφρονος και Κειριαδών. Προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές σε 15 αυτοκίνητα, κατοικίες και καταστήματα. Από τη έκρηξη έπεσαν και δέντρα.

Η γειτονιά είναι αναστατωμένη ενώ όλοι συζητούν πως δεν υπήρξε καν προειδοποιητικό τηλεφώνημα και τυχαία δεν υπήρξαν θύματα. 
Πριν περίπου ένα χρόνο είχε τοποθετηθεί πάλι εκρηκτικός μηχανισμός στο σύνδεσμο, αλλά πολύ χαμηλότερης ισχύος.

Σε μια εποχή που η συντριπτική πλειοψηφία των οργανωμένων οπαδών τώρα συσπειρώνεται και ενοποιείται σε αντιφασιστικό και αντισυστημικό λόγο, είναι σίγουρο πως δεν έχουν σταματήσει να υπάρχουν και κατάλοιπα μαφιόζικων συμπεριφορών.
Είναι νωρίς για να βγουν συμπεράσματα, αλλά η ισχύς του εκρηκτικού μηχανισμού δεν μπορεί να μη βάζει σε σκέψεις για το -απλά- οπαδικό κίνητρο της επίθεσης. Οι μόνοι που ενοχλούνται από την στάση που κρατάνε οι οπαδοί του ΠΑΟ είναι η εξέδρα των επισήμων και οι φασίστες τους, που βολεύονται με τα γήπεδα-σούπερ μάρκετ και τους φίλαθλους-χαζοχαρούμενοι καταναλωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: